Over Jos Theys

Vlees van eigen kweek

Jos Theys staat al jaren garant voor vlees van de beste kwaliteit. Vanuit de eigen werkplaats in Holsbeek, kan nu iedereen genieten van dit uitzonderlijke vlees. Tot op heden moest je tot in het restaurant in Holsbeek komen om van dit product te genieten. Nu kan dit ook thuis. Wij transporteren het vlees in ideale condities, en zorgen voor tips voor bereiding. 

Jos theys heeft al meer dan 45 jaar ervaring met de productie van kwaliteitsvlees. De kalveren worden geselecteerd en worden ofwel gevoed met hoodzakelijk melk en granen (Jos Theys Kalfsvlees) of wel met hoofdzakelijk granen (JuniorBeef). De methode van werken is jaren geleden ontwikkeld in het eigen labo in Hasselt. Door de gestelde standaarden, garandeert Jos Theys u vlees van de hoogste kwaliteit en met een uitzonderlijke smaak.

Wij werken uitsluitend met toprassen zoals Agnus, Hereford, gekruisd wit-blauw, blonde aquitaine en Limousin.