Veelgestelde vragen : Verzending

Hoe wordt het vlees verzonden?

Het vlees wordt aan een temperatuur van 1° verpakt in een speciale zak, samen met koelelementen. Deze wordt afgesloten en in een kartonnen doos geplaatst die door Bpost wordt geleverd op de door u aangeboden plaats (vb Postpunt, op uw werk, thuis). Met de traceringscode kan u steeds het pakket trouwens zelf opvolgen.

In normale omstandigheden blijft het vlees onder de 7° na 48u (Normaal levert Bpost binnen de 24h na verzending). Dus zelfs als het transport vertraging oploopt, wordt de kwaliteit van ons product bewaard. De doos en de isolerende zak kan u verder gebruiken.

Terug naar boven

Ik ben niet tevreden, kan ik het vlees terugsturen?

Gezien we met een vers product werken is dat niet mogelijk. Wij raden aan om op deze site het contactformulier in te vullen bij problemen, wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk terug met een voorstel tot oplossing.

Terug naar boven

Wanneer wordt het geleverd?

Wij leveren van woensdag tot en met vrijdag. Bestellen kan tot 13u de dag ervoor.

Terug naar boven